Leertraject Straatwijs, van professional naar meesterschap

BuroTOV

Omschrijving

Heb je een cliënt waar je moeilijk afspraken mee kunt maken of die zijn afspraak niet nakomt? Of mensen die langdurig werkeloos zijn, schulden hebben, dakloos zijn, zorg mijden, in een isolement zitten, drugs gebruiken? Die een overlast kunnen zijn voor hun omgeving? Dan heb je mogelijk te maken met mensen die een licht verstandelijke beperking hebben. Als je wilt leren hoe je met deze mensen om moet gaan dan ben je bij ons aan het goede adres. Door een bundeling van expertise en praktijkervaring bieden we je inzicht, geven we kennis, en leren je vaardigheden om je werk met deze mensen beter te doen.

Dit leertraject daagt je uit van professional tot persoonlijk meesterschap te komen. Waarbij je de regie neemt en de cliënt, maar ook jezelf, op basis van vertrouwen en deskundigheid in zijn kracht zet, zodat groei en ontwikkeling van de ander een kans krijgen. Het persoonlijk meesterschap loopt als een rode draad door het gehele leertraject. Op 16 januari gaan wij weer starten met dit traject. Voorafgaand vinden er informatiebijeenkomsten plaats.

Meer informatie over de informatiebijeenkomsten en het lesprogramma is te vinden op onze website. Heb je nog vragen, trajectbegeleider Linda Koppes helpt je graag verder: lindakoppes@burotov.nl of                  06-18344034.

Locatie & Datum

  • open

Praktische informatie

- Lesdagen zijn op donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00. - Lessen vinden plaats in Hoorn, Dampten 28.